WINTER GROEPSLESSEN!

De hele winter blijven trainen zodat je het volgende seizoen beter kunt spelen! 

Lesschema

Volg elke week een les “long game” en “short game” uit ons wekelijks wisselende lesschema. Lange slagen en korte slagen, alles wordt behandeld. Kies zelf wanneer en waar je aan wilt deelnemen!

Groepslessen

Speciale groepsgerichte lessen met persoonlijke bijsturing en instructies. Voldoende individuele aandacht door de maximale groepsgrote van 8 personen. Alle lessen worden gegeven door hoog opgeleide en ervaren PGA golfprofessionals.

Beter scoren!

Tijdens de lessen leer je om beter te scoren. Ideaal om je handicap te verbeteren of te behalen. Deelname aan de lessen kan al wanneer je in het bezit bent van baanpermissie.

Het winter groepslessen systeem samengevat:

R

Volg elke week twee golflessen binnen ons wisselende weekschema. Leuke varierende lessen met de hoofd thema’s “Long game” en “Short game”

R

De lessen worden doordeweeks in de avond en in het weekend gegeven. Deelnemen kan twee keer per week door inschrijven op het lesschema onderaan deze pagina.

R

De lessen zijn allemaal inclusief onbeperkt oefenballen en lesmaterialen. Bijkomende kosten voor het registreren van een handicap zijn wel voor eigen rekening

R

Het onbeperkt lessysteem loopt de gehele winter. De investering bedraagt €65,- per maand en er kan op elk moment worden gestart of gestopt met de lessen.

de investering

Je investering bedraagt €65, – per maand van 19 oktober tot aan het einde van de lesperiode 30 april. Je kunt op elk moment beginnen of stoppen, je betaalt simpelweg het restant van de lesperiode. Niet tevreden? Je kunt maandelijks stoppen en krijgt het resterende bedrag gewoon terug! *Minimale deelname = 1 maand

Lesschema

Het lesschema wordt steeds 2 weken voor aanvang van de nieuwe maand bekend gemaakt. Op basis van het aantal deelnemers kunnen wij zodoende steeds lessen toevoegen zodat er altijd voldoende lessen zijn om te volgen. Inschrijven voor een les kan via onze inschrijfmodule. Zodra je bent aangemeld voor ons onbeperkt lessysteem krijg je meer informatie hierover.

Meld je nu aan!

Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een mail met informatie om je in te schrijven voor de lessen

Contact

Houtrak Golf Academy
Machineweg 1b
1165 NB  HALFWEG

06-42161385 (Sander van Duijn)

info@houtrakgolfacademy.nl

Volg ons ook via
Wij zijn aangesloten bij

HOUTRAK GOLF ACADEMY | Website door Blend15 | Foto's door Kanonvoer