TOTAL GOLF TRAINING!

Wekelijks training en bijsturing op je totale golfspel voor een vast bedrag per maand. Kies zelf op basis van ons wisselende maandschema waar je behoefte aan hebt!

Lesschema

Volg elke week een les “long game” en “short game” uit ons wekelijks wisselende maandschema. Lange slagen en korte slagen, alles wordt behandeld. Kies zelf wanneer en waar je aan wilt deelnemen!

Groepslessen

Speciale groepsgerichte lessen met persoonlijke bijsturing en instructies. Voldoende individuele aandacht door de maximale groepsgrote van 8 personen. Alle lessen worden gegeven door hoog opgeleide en ervaren PGA golfprofessionals.

Beter scoren!

Tijdens de lessen leer je om beter te scoren. Ideaal om je handicap te verbeteren of te behalen. Deelname aan de lessen kan al wanneer je in het bezit bent van baanpermissie.

Het Total Golf lessysteem samengevat:

R

Kies elke week één les “Long game” en één les “Short game” uit ons leuke gevarieerde lesschema.

R

De lessen worden doordeweeks en in het weekend gegeven, ook in de avonden. Deelnemen kan eenvoudig via ons online boekingssysteem.

R

Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot 8 lessen naar keuze inclusief onbeperkt oefenballen en lesmaterialen.

R

Het Total Golf lessysteem loopt het gehele jaar door en je kunt op elk moment starten of stoppen met de lessen.

de investering

Je investering bedraagt €65, – per maand. Je kunt op elk moment beginnen of stoppen, je betaalt simpelweg het restant van de lesperiode. Niet tevreden? Je kunt maandelijks stoppen en krijgt het resterende bedrag gewoon terug! *Minimale deelname = 1 maand

Lesschema

Bekijk hieronder het lesschema voor de komende maand. Het nieuwe schema wordt steeds 2 weken voor aanvang van de nieuwe maand bekend gemaakt. Op basis van het aantal deelnemers kunnen wij zodoende steeds lessen toevoegen zodat er altijd voldoende lessen zijn om te volgen. Inschrijven voor een les kan via onze inschrijfmodule. Zodra je bent aangemeld voor het lessysteem krijg je meer informatie hierover.

Meld je nu aan!

Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen je een mail om je eerste les te kunnen gaan inplannen.

Contact

Houtrak Golf Academy
Machineweg 1b
1165 NB  HALFWEG

06-42161385 (Sander van Duijn)

info@houtrakgolfacademy.nl

Volg ons ook via
Wij zijn aangesloten bij

HOUTRAK GOLF ACADEMY | Website door Blend15 | Foto's door Kanonvoer