WINTERCURSUS

Het najaar staat voor de deur en dus komt het golfseizoen langzaam ten einde, de ideale periode om je golfspel te herzien. Wij helpen je nieuwe doelen te stellen en spelverbeteringen door te voeren. In een cursus van 8 effectieve trainingen werk je aan alle spelonderdelen en leer je stapsgewijs beter scoren. Een totaalplan voor je gehele golfspel!
[

0 meting

We starten deze cursus met een uitgebreide 0 meting. Je krijgt verschillende speltesten ondersteund met Trackman & videoanalyse. Ook spelen we een aantal holes op de golfbaan. Vervolgens brengen we je sterktes en zwaktes in kaart en bepalen we de doelen en aanpak om je spel te verbeteren.

i

Trainingsschema

Tijdens de groepstrainingen werken we met een lesschema op basis van alle spelonderdelen. Daarnaast bepalen we op basis van je persoonlijke doelen de juiste invulling qua training. Ook krijg je elke training oefenmateriaal mee en leer je stap voor stap je spel verbeteren.

Kleine groepen

In deze cursus sta jij als golfer centraal en wordt alle informatie zoveel mogelijk op jou persoonlijk afgestemd. Om deze reden kunnen er maximaal 6 golfers in een groep.

deze cursus samengevat:

R

10 uur training waarvan 6 technieklessen van 1 uur en 2 baanlessen van 2 uur

R

Veel persoonlijk inzicht met behulp van videobegeleiding en Trackman.

R

Professionele begeleiding met persoonlijke richtlijnen en oefeningen

R

Inclusief oefenballen en persoonlijk trainingsplan

de investering

Volg deze cursus individueel of maak een eigen groepje op basis van de hieronder vermelde prijzen. Wil je graag in groepsverband lessen, maar heb je geen eigen groepje? Wij proberen elke maand vanuit de aanmeldingen een groep samen te stellen.

L

1 persoon

€ 650

L

2 personen

€ 335 p.p.

L

3-4 personen

€ 230 p.p.

L

5-6 personen

€ 175 p.p.

start binnenkort!
schrijf je nu in

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Graag bij opmerkingen vermelden wat je wensen zijn qua lesgroep, voorkeur lesdag en eventuele voorkeur qua golfprofessional(s).

Contact

Houtrak Golf Academy
Machineweg 1b
1165 NB  HALFWEG

06-42161385 (Sander van Duijn)

info@houtrakgolfacademy.nl

Volg ons ook via
Wij zijn aangesloten bij

HOUTRAK GOLF ACADEMY | Website door Blend15