AANGENAAM!

We stellen ons graag aan je voor

N

PGA Professionals

Al onze pro’s zijn aangesloten bij de PGA Holland waardoor we kwalitatief hoge golflessen kunnen waarborgen.

Meten is weten ...

We hebben geinvesteerd in de beste apparatuur. Wat dacht je van een Trackman, BodiTrak, Bull 3D meting, én Capto putting? Alles voor jouw beste golfspel!

Outdoor of indoor?

Van een indoor putting green tot een uitdagend aangelegde 18 holes wedstrijdbaan. We kunnen alle kanten op tijdens jouw golfles.

Golf historie: Sander was jarenlang onderdeel van de NGF jeugdselectie, speelde mee in grote internationale amateur toernooien en heeft meegespeeld in het KLM open. Na een 3-jarige professionele speelcariere werd hij in 2011 teaching professional.

Coach omschrijving: Sander is als headprofessional en director of golf op Golfclub Houtrak zeer gestructureerd in zijn aanpak als coach. Hij is sterk in technische analyses en combineert zijn biomechanische kennis met zijn technische achtergrond om golfers de juiste bewegingspatronen aan te leren. Daarnaast is hij de vaste coach binnen de jeugdopleiding en verantwoordelijk voor het topgolf beleid op Houtrak waar verschillende landstitels uit voort zijn gekomen. Zijn samenwerking en aanpak met topspelers trekt hij in één lijn door naar zijn lessen met golfers van alle niveaus.

Golf historie: Floris speelde nationale en internationale jeugdtoernooien. Hij begon op zijn 18aan de teaching pro opleiding en werd daardoor in 2009 de jongste A gekwalificeerde golfprofessional van Nederland.

Coach omschrijving: Floris is een gestructureerde en bevlogen golfcoach gericht op het stapsgewijs ontwikkelen van golf vaardigheden bij golfers van alle niveaus. Heeft veel ervaring met het trainen van jeugdtalenten en topgolfers en is vaste coach binnen de jeugdopleiding op golfclub Houtrak. Hij is zowel mentaal als technisch coach en gespecialiseerd in prestatie training en coaching. Hij heeft daarnaast meerdere internationale profzeges en amateur overwinningen geboekt als coach en werkt intensief met selectiespelers van de Nederlandse Golf Federatie.

Golf historie: Jeroen was onderdeel van de NGF oranje selectie en speelde het WK voor amateurs. Na een zeer succesvolle amateur carrière werd hij in 1997 teaching professional en is al sinds de oprichting van Houtrak verbonden aan de club.

Coach omschrijving: Jeroen is een gepassioneerde golfleraar met zeer veel ervaring. Geeft met veel toewijding les aan golfers van alle niveaus en is in de golf academy actief met zowel de jeugd als senioren en alles daartussenin. Mede door zijn actieve achtergrond als speler is hij in staat om het leren van golftechnieken op een simpele en leuke manier te vertalen naar het echte spel. Of het nu gaat om privéles of groepstraining, plezier en beter worden gaan altijd hand in hand.

PATRIQUE BALJÉ

Golf historie: Patrique sloeg zijn eerste golfballen tijdens zijn studie sport en bewegen, in de jaren daarna ontwikkelde hij snel. Niet alleen behaalde hij in korte tijd zijn lesgeef licentie, hij speelt op dit moment ook actief mee in Nederlandse pro wedstrijden van de PGA Holland.

Coach omschrijving: Patrique heeft een vliegende start gemaakt in zijn eerste jaren als teaching professional. Hij is erg ambitieus. In korte tijd behaalde hij zijn A-status als golfleraar en verdiept zich continue in de nieuwste ontwikkelingen op golfgebied. Hij is zeer actief en betrokken bij leerlingen. Patrique speelt naast het lesgeven ook nog veel wedstrijden en heeft een sterke drive om het beste uit zijn golfspel te halen. Deze passie voor de sport merk je in zijn lessen en weet hij over te brengen op anderen. Hij heeft een ruime ervaring met het lesgeven aan jeugd en volwassenen. Patrique is actief binnen onze jeugdopleiding en geeft daarnaast veelal cursussen, groepstrainingen en business lessen.

Contact

Houtrak Golf Academy
Machineweg 1b
1165 NB  HALFWEG

06-42161385 (Sander van Duijn)

info@houtrakgolfacademy.nl

Volg ons ook via

Wij zijn aangesloten bij

HOUTRAK GOLF ACADEMY | Website door webwerkplaats.nl | Foto's door Kanonvoer