Een uniek cadeau!

Geef een golfles of golfclinic cadeau. Een unieke verassing voor verjaardagen of andere bijzondere gelegenheden.

Golfles cadeaubon

Met onze golfles cadeaubon geef je een golfles of aantal lessen cadeau. Tijdens de les(sen) krijgt de ontvanger een unieke beleving. Onze gecertificeerde golfleraren werken met de nieuwste meetaparatuur en gebruiken diverse hulpmiddelen om het golfspel een boost te kunnen geven. Bepaal zelf de tijdsduur en de hoeveelheid lessen.
Al mogelijk vanaf een half uur voor 1 persoon twv €35,-

Golfclinic cadeaubon

Ideaal voor een familieuitje, bedrijfsactiviteit of afscheid. Onze golflcinic cadeaubon beleef je met elkaar. Krijg bijvoorbeeld een groepsinstructie om de bal zo ver mogelijk te leren slaan of in combinatie met het trainen van de korte slagen. Het is zelfs mogelijk om tijdens de clinic op onze kleine holes te spelen zodat je echt kunt ervaren hoe het golfspel is.
Al mogelijk vanaf 1 uur voor 4 personen twv €80,-

ONS PRO TEAM STAAT VOOR JE KLAAR!

Ons pro team bestaat uitsluitend uit hoogopgeleide PGA gecertificeerde golfleraren. Met onze ruime ervaring en geavanceerde lesgeefappararatuur bieden wij een unieke golfbeleving. Elke cadeaubon is bij ons maatwerk en wij bepalen altijd in overleg hoe we tot het beste cadeau kunnen komen. Het is tevens mogelijk om de cadeaubon te boeken in combinatie met het spelen op de baan. Ook kunnen wij bemiddelen om de golfactiviteit te combineren met een lunch in de brasserie van golflclub Houtrak. Voor het bespreken van de cadeaubon kun je gebruik maken van ons contactformulier.

Contact

Houtrak Golf Academy
Machineweg 1b
1165 NB  HALFWEG

06-42161385 (Sander van Duijn)

info@houtrakgolfacademy.nl

Volg ons ook via

Wij zijn aangesloten bij

HOUTRAK GOLF ACADEMY | Website door webwerkplaats.nl | Foto's door Kanonvoer