DISCOVER YOUR TALENT,
BE THE BEST

Onze topgolf opleiding is er voor alle gevestigde en nog niet ontdekte talenten. Meldt je nu aan om de mogelijkheden te bespreken en een gratis proeftraining te doen!

''All-year-round'' programma

De Houtrak Golf Academy beschikt over een professionele jeugdopleiding waarin talenten worden geselecteerd en begeleid naar het hoogste niveau. Een compleet “all-year-round” begeleidingsprogramma waarin topcoaches samenwerken op één locatie. Een totaal pakket aan begeleiding waarmee jeugdspelers nu leren presteren en worden klaargestoomd voor later.

Top coaches

Het team bestaat uit top coaches Sander van Duijn en Floris Vos. Beide coaches werken al jarenlang met talenten en topspelers waaronder verschillende tourprofessionals en selectiespelers van de Nederlandse Golf Federatie. Zij zijn betrokken geweest bij vele nationale en internationale overwinningen. Sinds 2017 hebben Sander en Floris topcoaches hun kennis en ervaring gebundeld en een gezamenlijke structuur opgezet om talent optimaal te ontwikkelen.

Verschillende peilers

Het kunnen neerzetten van een topprestatie is van heel veel verschillende factoren afhankelijk. In de Topgolfopleiding zijn al deze invloedrijke factoren uitgewerkt in 7 verschillende peilers. Met de peilers gecombineerd in één golfprogramma zorgen de topcoaches van de Academy dat talenten en topspelers zich optimaal kunnen ontwikkelen en worden klaargestoomd voor later.

begeleiding

Binnen het gehele opleidingsconcept wordt er zoveel mogelijk gewerkt vanuit een groepsgerichte trainingsopzet. Gezamenlijk trainen, want samen leer je sneller en maak je elkaar sterker. Hierbij geldt wel, hoe ouder en hoe hoger het niveau, hoe meer individuele begeleiding. Golf blijft een individuele sport en iedereen is anders. Dit is de reden waarom er voor elke speler in de Golf Academy een persoonlijk plan van aanpak met leerdoelen wordt gemaakt. 

Het coachen op persoonlijke aandachtspunten en behoeften in combinatie met het trainen in een competitieve omgeving versterkt de ontwikkeling. Daarnaast zorgt krachtige samenwerking tussen gespecialiseerde coaches op één locatie dat het beste uit elke speler naar boven kan worden gehaald. Als één team achter het talent!

“Together Everyone Achieves More”

dit maakt onze topgolf opleiding bijzonder:

Coachbudget

Iedereen in onze opleiding krijgt een coachbudget.

''All-year-round'' programma

We hebben een “All year round” trainingsprogramma van trainen tot aan het spelen van competitie en toernooien.

Geavanceerde apparatuur

Er wordt gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur zoals 3D analyse, Trackman en BodiTrak.

Alles op één locatie

Trainen met gespecialiseerde topcoaches die samenwerken op één locatie.

Hoofdklasse

Je traint op een club waar de dames en heren competitieteams in de hoofklasse spelen.

Coaching op hoog niveau

De coaches in de Academy hebben Nederlands kampioenen voorgebracht, daarnaast hebben zij de afgelopen twee jaar het heren team van Houtrak naar de landstitel geleid. Ook zijn de coaches betrokken bij vele internationale overwinningen en hebben spelers op de European Tour gecoacht.

Diverse groepen

De opleiding bestaat in totaal uit 3 verschillende selectiegroepen waarvoor jeugd in aanmerking komt. De groepen zijn gekoppeld aan leeftijd en niveau. Hierbij is het niveau wel altijd leidend en bepalend voor de uiteindelijke plaatsing in een groep. Voor kindereen die buiten de topgolf categorieen vallen hebben we zogenaamde future groepslessen als voortraject op de topgolf opleiding. 

M

Categorie 1

Jeugd van 15 t/m 21 met een niveau van maximaal hcp 4,5

M

Categorie 2

Jeugd van 12 t/m 15 met een niveau van maximaal hcp 12

M

Categorie 3

Jeugd van 9 t/m 12 met een niveau van maximaal handicap 24

M

Categorie Talent

Jeugd die niet voldoet aan bovenstaande categorien maar wel talentvol is en de potentie heeft om naar topgolf groep 1 t/m 3 te kunnen toegroeien.

De invulling van het programma voor elke lesgroep is opgebouwd vanuit de 7 prestatiepijlers. De omvang wordt opgeschaald per categorie. Hoe hoger het niveau, hoe gerichter de begeleiding. Meer informatie hierover en wat er inhoudelijk wordt behandeld kan worden verkregen tijdens één van de selectiedagen die wij met regelmaat organiseren.

SELECTIE PROEFTRAINING

Voor geinteresseerde jeugdspelers is het mogelijk om een proeftraining te doen. Naast de proeftraining volgt er een gesprek met de ouders en het kind waarbij meer informatie wordt verstrekt en er mogelijk verder wordt gekeken naar het instromen in de topgolf jeugdopleiding. 

GEEF JE OP!

Voor een indruk van onze Topgolf jeugdopleiding kun je ook kijken op onze social media:

Contact

Houtrak Golf Academy
Machineweg 1b
1165 NB  HALFWEG

06-42161385 (Sander van Duijn)

info@houtrakgolfacademy.nl

Volg ons ook via

Wij zijn aangesloten bij

HOUTRAK GOLF ACADEMY | Website door webwerkplaats.nl | Foto's door Kanonvoer