Verlaag je handicap cursus

Het golfseizoen is van start gegaan! Het is tijd om veel te spelen. Wij helpen je om je doelen te bereiken en je handicap te verlagen. Met een cursus van 8 effectieve trainingssessies werken we aan alle aspecten van het spel en leer je stapsgewijs je slagen te verbeteren en beter te scoren op de baan. Een compleet plan voor jouw gehele golfspel!

[

0 meting

We starten deze cursus met een uitgebreide 0 meting. Allereerst brengen we je sterktes en zwaktes in kaart doormiddel van verschillende speltesten ondersteund met Trackman & videoanalyse. Vervolgens spelen we een aantal holes op de golfbaan en bepalen we de doelen en aanpak om je spel te verbeteren.

i

Trainingsschema

Tijdens de trainingen werken we met een lesschema op basis van alle spelonderdelen. Daarnaast bepalen we op basis van je persoonlijke doelen de juiste invulling qua training. Ook krijg je elke training oefenmateriaal mee zodat je stap voor stap je spel kunt gaan verbeteren. 

Kleine groepen

In deze cursus sta jij als golfer centraal en zal alle informatie zoveel mogelijk op jou als individu worden afgestemd. Om deze reden kunnen er maximaal 6 golfers in een groep.

deze cursus samengevat:

R

10 uur training waarvan 6 technieklessen van 1 uur en 2 baanlessen van 2 uur

R

Veel persoonlijk inzicht met behulp van videobegeleiding en Trackman.

R

Professionele begeleiding met persoonlijke richtlijnen en oefeningen

R

Inclusief oefenballen en gebruik van trainingsmaterialen en hulpmiddelen

de investering

Volg deze cursus individueel of maak een eigen groepje op basis van onderstaande prijzen. Wil je graag in groepsverband lessen maar heb je geen eigen groepje? Wij proberen elke maand vanuit de aanmeldingen een samengestelede lesgroep te maken. Graag bij de inschrijving je voorkeur vermelden. 

L

1 persoon

€ 715

L

2 personen

€ 380 p.p.

L

3-4 personen

€ 260 p.p.

L

5-6 personen

€ 195 p.p.

Start Vanaf April!
schrijf je nu in

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor de planning en groepsindeling. De lessen zullen in ieder geval worden ingepland tussen november en april. Graag bij opmerkingen vermelden wat je wensen zijn qua lesgroep, voorkeur lesdag/tijd en eventuele voorkeur qua golfprofessional(s). 

Contact

Houtrak Golf Academy
Machineweg 1b
1165 NB  HALFWEG

06-42161385 (Sander van Duijn)

info@houtrakgolfacademy.nl

Volg ons ook via
Wij zijn aangesloten bij

HOUTRAK GOLF ACADEMY | Website door Blend15